Q this is a small gray or brown animal. It has a long, thick tail and small, pointed ears. They live in trees and eat nuts



Download 1.48 Mb.
Page1/18
Date conversion15.05.2016
Size1.48 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   18
* 쉬운 문제(Q 1 ∼ Q 40) : 난이도가 다소 차이가 날 수 있음

Q 1. This is a small gray or brown animal. It has a long, thick tail and small, pointed ears. They live in trees and eat nuts. 이것은 작으며 회색 혹은 갈색의 동물입니다. 길고 굵은 꼬리와 작고 뾰족한 귀를 가지고 있습니다. 나무에서 살고 견과를 먹습니다.☞ Answer : squirrel (다람쥐)

Q 2. I am sad because people call me an ugly fruit. My body is dark orange in fall. My flower is often compared with a girl who is not pretty in Korea.  people make a pie or a cake from me. 저는 사람들이 못생긴 과일이라고 놀려서 슬퍼요 내 몸은 가을에 어두운 노란색이 되요 내 꽃은 한국에서 못생긴 여자하고 비교 되요 사람들은 나로 파이나 케이크를 만들어 먹어요.☞ Answer : pumpkin (호박)

Q 3. I am a round vegetable that grows underground. I have many white layers on my inside. I have a strong, sharp smell and taste. 나는 땅 밑에서 자라는 둥근 채소에요 내 몸속에는 하얀 껍질들이 많아요. 나는 강하고 톡 쏘는 향과 맛이 있어요. ☞ Answer : onion (양파)

Q 4. Without me, humans could not be who they are. I have been teaching humans everything. I have letters and pictures on me. I am made of paper. 내가 없으면 사람들은 지금처럼 되지 못해요. 나는 인간들에게 모든 것을 가르쳐줬어요. 내 속에는 글자와 그림들이 있어요. 나는 종이로 만들어졌어요. ☞ Answer : book ()

Q 5. My body is metal. I have two ears and two legs. My legs are very sharp. I cut cloth or paper with my legs



내 몸은 금속이고요 귀 두개와 다리 두개가 있어요. 내 다리는 매우 날카로워요. 나는 내 다리로 종이나 천을 자를 수 있어요. ☞ Answer : scissors (가위)

Q 6. No one can have a better memory than me. I need two friends with me, a monitor and a keyboard. Many children like to play games with me. Every day officers work on me Who am I? 어느 누구도 저보다 기억력이 좋지 못해요. 나는 키보드와 모니터인 두 친구가 있어야 해요. 어린이들이 나를 가지고 인터넷을 하거나 게임을 하며 노는 걸 좋아해요. 매일 매일 회사원들은 나를 가지고 일해요. 나는 누굴까요? ☞ Answer : computer (컴퓨터)

Q 7. I have no face. I have no legs and no arms either, but I am alive. The color of my round body is white or light brown. you can eat me fried or boiled. My mother is a hen. 나는 얼굴이 없어요. 나는 다리도 없고 팔도 없지만 살아있어요. 내 둥근 몸 색깔은 하얀색이거나 연갈색이에요. 사람들은 나를 쪄 먹거나 프라이를 해먹어요. 나의 엄마는 암탉이지요.☞ Answer : egg (계란)

Q 8. I am living in your room. I have twelve children. I only live one year. I will tell you. what day it is today.

Usually I am made of paper and hung on your wall. 나는 지금 당신 방에 살고 있어요. 나는 열두 명의 아이가 있구요. 나는 단 일 년만 살아요. 나는 사람들에게 오늘이 무슨 날인지 말해줘요. 보통 나는 종이로 만들어져서 벽에 걸려있어요.☞ Answer : calendar (달력)

Q 9. I live in a room or office. I can talk but I have no mouth. I can hear but I have no ears. I have numbers from "0 to 9" 나는 방이나 사무실에 살아요. 나는 말을 할 순 있지만 입이 없어요. 들을 수는 있지만 귀가 없어요. 나는 0-9까지 숫자를 가지고 있답니다. ☞ Answer : telephone. (전화기)

Q 10.  I am a kind of fruit. Monkeys like to eat me. I am yellow on the outside and white on the inside.나는 과일 종류에요. 원숭이는 나를 좋아해요. 나는 바깥쪽은 노란색이고 안쪽은 흰색이에요. ☞ Answer : banana (바나나)

Q 11.  I am a good swimmer. I often live in people's homes. I am usually orange. I stay in a glass bowl.나는 수영을 잘해요. 가끔 사람들의 집에 살아요. 보통 주황색이죠. 어항 속에 살아요.☞  Answer : gold fish (금붕어)

Q 12.  I am a bird. I cannot fly. I live in a house. I make the sound - cluck cluck.나는 새에요  나는 날지 못하구요. 나는 농장에 살아요. 나는 꼬꼬댁하고 울지요☞ Answer : hen (암탉)

Q 13. I wave when it is windy. Every country has one of me. People respect me. I am a symbol of your country. You can find me on many public buildings.나는 바람 부는 날에는 흔들려요 모든 나라들이 나를 갖고 있어요. 사람들은 저를 우러러봐요 나는 나라의 상징이에요 저는 공공기관의 건물에서 많이 볼 수 있어요☞ Answer : flag (국기)

Q 14. I have many keys but no doors. People sit in front of me to make me sing. I have black and white keys.

 Mozart and Beethoven played me. I am a popular musical instrument. 나는 많은 키가 있지만 문이 없어요. 사람들은 내 앞에 앉아서 노래를 하게 만들어요. 나는 까맣고 하얀 키가 있어요. 모짜르트와 베토벤은 저를 연주했어요. 나는 유명한 악기에요☞ Answer : Piano (피아노)

Q 15.  I am orange. I help you see better in the dark. Rabbits like me. I am crunchy.나는 주황색이에요. 나는 어두운 곳에서 잘 볼 수 있게 해줘요. 토끼는 나를 좋아해요. 나는 아삭아삭거려요.☞ Answer : carrot (당근)

Q 16. I have legs but cannot walk. I am made of wood or metal. I am usually next to a table or desk. People sit on me.나는 다리가 있지만 걷지를 못해요. 나는 나무나 금속으로 만들어졌어요. 나는 테이블이나 책상 가까이에 있어요. 사람들은 제 위에 앉아요.☞ Answer : chair (의자)

Q 17.  I am very sweet. You often see me on your birthday. You cut me into many pieces. If it is your birthday, you blow out the candles on me and make a wish.나는 매우 달콤해요. 나는 생일에 종종 볼 수 있어요. 나를 여러 조각으로 잘라요. 만약 당신 생일이라면 내 위에 초를 불어 끄고 소원을 빌어요.☞ Answer : cake (케이크)

Q 18. I am sweet and juicy. I grow on trees in sunny places. You can squeeze me to make juice. My name is also my color.나는 달콤하고 즙이 많아요. 나는 따뜻한 지방의 나무에서 자라요. 사람들은 쥬스를 만들 기위해 나를 쥐어짜요. 내 이름과 색깔은 똑같아요.☞ Answer : orange (오렌지)

Q 19. I am made of rubber. Students bring me to class in a pencil case. Sometimes I am on the end of a pencil. I can remove mistakes.나는 고무로 만들어졌어요. 학생들은 필통에 나를 넣어 다녀요. 가끔 나는 연필 끄트머리에 달려있기도 해요. 나는 잘못된 걸 지울 수 있어요.☞ Answer : eraser (지우개)

Q 20. I am usually white. I am useful in art class. I am very sticky. I come in a bottle or a stick.나는 보통 흰색이에요 나는 미술 시간에 유용해요 나는 좀 끈적끈적해요 나는 병이나 통에 들어있어요☞ Answer : glue ()

Q 21. I am made from milk. I am used to make pizza. Mice like to eat me.나는 우유로 만들어졌어요. 나는 피자를 만들 때 쓰여요. 쥐들은 나를 먹는 걸 좋아해요☞ Answer : cheese (치즈)

Q 22. I work in a school. I give tests to students. I answer questions. I help students learn.나는 학교에서 일해요. 나는 학생들을 테스트해요. 질문에 대답해주고 학생들이 배우는데 도움을 주지요☞ Answer : teacher (선생님)

Q23. I come in a bunch. I am red, green or purple. I can be used to make juice or wine. I have skin and seeds. I grow on a vine.나는 송이로 나와요. 나는 빨간색, 초록색, 자주색이에요. 나는 쥬스나 와인을 만드는데 써요. 나는 껍질과 씨가 있어요. 나는 넝쿨로 자라요☞ Answer : grape(s) (포도)

Q 24. People love me in summer. I come in many flavors. I am made of milk. I come in a cup or cone. Chocolate and vanilla are my most popular kinds.사람들은 여름에 나를 좋아해요. 나는 맛이 여러 가지가 있어요. 나는 우유로 만들어져요. 나는 컵이나 콘에 넣어서 나와요. 초콜렛이나 바닐라 맛은 나의 가장 인기 있는 종류이죠.

☞ Answer : Ice cream (아이스크림)

Q 25.  I am green on the outside and red on the inside. I am very juicy. I am popular in summer. I am very heavy. I have many black seeds.나는 밖은 초록색이고 안은 빨간색이에요. 나는 즙이 아주 많아요. 나는 여름에 아주 인기가 많죠. 나는 굉장히 무거워요. 까만색 씨가 아주 많구요☞ Answer : watermelon (수박)

Q 26. It is made of wood.  It holds many books.  It is inside a house.  It can be inside an office too. 그것은 나무로 만들었습니다. 그것은 많은 책을 가지고 있습니다. 그것은 집 안에 있습니다. 그것은 사무실 안에도 있을 수 있습니다.☞ Answer : bookcase (책장)

Q 27. This is made of wood.  We eat dinner on this. We eat lunch on this. You can find it at home or school.



이것은 나무로 만들었습니다. 우리는 이것 위에서 저녁식사를 합니다. 우리는 점심 식사도 이것 위에서 합니다. 우리는 이것을 집이나 학교에서 찾을 수 있습니다.☞ Answer : table (탁자)

Q 28.  I am red. I am juicy. My sauce is used for pizza. Ketchup is made from me.나는 빨간색이에요. 나는 즙이 많구요. 내 소스는 피자를 만들 때 쓰여요. 케첩은 나로 만들어요.☞ Answer : tomato (토마토)

Q 29. We sleep on this at night.  We lay down on this.  It is soft.  I keep my blankets on this.우리는 밤에 이것 위에서 잠을 잡니다. 우리는 이것 위에 눕습니다. 그것은 부드럽습니다. 나는 이불을 이것 위에 둡니다.☞ Answer : bed (침대)

Q 30. This gives me light to see. I plug it into the wall. This gives light to my house. 이것은 나에게 볼 수 있는 빛을 줍니다. 나는 그것의 플러그를 벽에 꼽습니다. 이것은 나의 집에 빛을 줍니다.☞ Answer : lamp (전등)

Q 31. This has lips and teeth. This is on your face. We eat food with this. Your tongue is here.이것은 입술과 이를 가지고 있습니다. 이것은 당신의 얼굴에 있습니다. 우리는 이것으로 음식을 먹습니다. 당신의 혀는 여기에 있습니다.☞ Answer : mouth ()

Q 32. This is on your head. It is long or short. You cut it sometimes. You wash it with shampoo.이것은 당신의 머리 위에 있습니다. 그것은 길거나 짧습니다. 당신은 가끔 이것을 자릅니다. 당신은 샴푸로 이것을 씻습니다.☞ Answer : hair (머리카락)

Q 33. This is on your hand. You can eat with this. We have five on each hand. You can pick things up with these.이것은 당신의 손에 있습니다. 당신은 이것으로 먹을 수 있습니다. 우리는 각 손에 이것을 다섯 개씩 가지고 있습니다. 당신은 이것들을 사용해 물건을 집을 수 있습니다.☞ Answer : finger (손가락)

Q 34. Your brain is inside of this. Your face is on this. You have hair on this. You wear a hat on this.당신의 뇌는 이것 안에 있습니다. 당신의 얼굴은 이것 위에 있습니다. 당신의 머리카락은 이것 위에 있습니다. 당신은 모자를 이것 위에 쓸 수 있습니다.☞ Answer : head (머리)

Q 35. This is on your face. It is under your eyes. We use this to smell. This has two holes. 이것은 당신의 얼굴 위에 있습니다. 이것은 당신의 눈 밑에 있습니다. 우리는 이것으로 냄새를 맡습니다. 이것은 두 개의 구멍을 가지고 있습니다.☞ Answer : nose ()

Q 36. This is located above your eyes. It’s on your face. It is the front of the head. It is above your eyebrows. 이것은 당신의 눈 위에 있습니다. 그것은 당신의 얼굴에 있습니다. 그것은 머리의 앞에 있습니다. 그것은 당신의 눈썹 위에 있습니다. ☞ Answer : forehead (이마)

Q 37. You can wear these on your feet. You can use these for running. You can use these for playing soccer. These help you run faster and jump higher.당신은 이것들을 당신의 발에 입힐 수 있습니다. 당신은 이것들을 달리는데 이용할 수 있습니다. 당신은 이것들을 축구경기에 사용할 수 있습니다. 이것들은 당신이 더 빨리 달리고 더 높이 점프하도록 도와줍니다.☞ Answer : shoes (신발)

Q 38. These help you see. You can wear these over your eyes. These are made of glass. They sit on your ears. 이것은 당신이 볼 수 있도록 도와줍니다. 당신은 이것들을 당신의 눈 위에 착용할 수 있습니다. 이것들은 유리로 만들어져 있습니다. 그들은 당신의 귀에 걸려 있습니다.☞ Answer : glasses (안경)

Q 39. Wear this when it is raining. Wear this when it is cold. Wear this when it is snowing. This keeps you warm.비가 올 때 이것을 입습니다. 날씨가 추울 때 이것을 입습니다. 눈이 오는 날  이것을 입습니다. 이것은 당신이 겨울에 따뜻하도록 지켜줍니다.☞ Answer : coat (코트)

Q 40. This is a small cloth. Blow your nose with this. Wipe your sweat with this. 이것은 작은 천입니다. 당신의 코를 이곳에 풉니다. 당신은 이것으로 당신의 땀을 닦습니다. ☞ Answer : handkerchief (손수건)

* 중간문제(Q 41 ∼ Q 80) : 난이도가 다소 차이가 날 수 있음

Q 41. This is women’s clothing. It can be very long or very short. Women wear this when it is hot. This goes over women’s legs.이것은 여자들의 옷입니다. 그것은 매우 길거나 짧습니다. 여성들은 더울 때 이것을 입습니다. 이것은 여자들의 다리를 덮습니다.☞ Answer : skirt (치마)

Q 42. Wear this on your head. It keeps your head warm in winter. It keeps the sun out of your eyes.             당신의 머리 위에 이것을 씁니다. 그것은 겨울에 당신의 머리가 따뜻하도록 지켜줍니다. 그것은 태양으로부터 당신의 눈을 지켜 줍니다.☞ Answer : hat (모자)

Q 43. You can ride on this. It looks like a box. It is like a small train. It can take you to the top of the mountain and back down to the bottom.당신은 이것에 탈 수 있습니다. 그것은 상자처럼 생겼습니다. 그것은 작은 기차처럼 생겼습니다. 그것은 당신을 산 아래에서 산꼭대기까지 올려다 줍니다.☞ Answer : cable car (케이블 카)

Q 44.  Students use me. I am a book with no story. I help students remember what they learn in class. Students make notes on me학생들은 나를 사용해요. 나는 이야기가 없는 책이에요. 나는 학생들이 수업시간에 배운 걸 기억하게 도와줘요. 학생들은 무언가 적을 때 나를 사용해요.☞ Answer : notebook (공책)

Q 45. This is an underground train in Seoul, Pusan and Daegu. You must pay money to ride it.. It is very fast. It stops at many places.이것은 서울, 부산 그리고 대구의 땅 속에 있습니다.. 당신이 그것을 타려면 돈을 내야 합니다. 그것은 매우 빠릅니다. 그것은 많은 장소에서 멈춥니다..☞ Answer : subway (지하철)

Q 46. This holds many people. You can take a trip on this. Use this to go to another city. It’s bigger and longer than a car.이것은 많은 사람들을 태웁니다. 당신은 여행을 떠날 때 이것을 사용할 수 있습니다. 다른 도시에 갈 때 이것을 사용합니다. 그것은 승용차보다 길고 큽니다.☞ Answer : bus (버스)

Q 47. This moves on tracks. It is very fast. It holds more people than a bus, plane or car. It is very long.이것은 선로 위에서 움직입니다 .그것은 매우 빠릅니다. 그것은 버스, 비행기, 자동차 보다 많은 사람을 태웁니다. 그것은 매우 깁니다.☞ Answer : train (기차)

Q 48. This car has a light on top of it. You can call this when you need to go somewhere. You must pay money after your trip is finished. The driver drives his car very fast. 이 자동차는 위에 전등을 달고 있습니다. 당신은 어딘가에 가고 싶을 때 이것을 부를 수 있습니다. 당신은 여행이 끝난 후에 반드시 돈을 지불해야 합니다. 그 운전자는 그의 차를 매우 빨리 운전합니다.☞ Answer : taxi (택시)

Q 49. This has two wheels. You can ride it all around the city. You must push the pedals to move. It is faster than walking. 이것은 두 개의 바퀴가 있습니다. 당신은 이것을 타고 도시의 모든 곳을 갈 수 있습니다. 당신은 두 개의 패달을 밟아야 움직일 수 있습니다. 그것은 당신이 걷는 것 보다 빠릅니다. ☞ Answer : bicycle (자전거)

Q 50. This moves on water. You can travel on the sea. Use this to go fishing. You can take a trip to Japan.

이것은 물위에서 움직입니다. 당신은 바다 위에서 여행할 수 있습니다. 이것을 이용해 낚시 하러 갈수도 있습니다. 당신이 바다를 통해 일본으로 갈 때 이것을 이용할 수 있습니다.☞ Answer  : boat (보트)

Q 51. This is a tiny insect. It lives in tunnels on the ground.  sometimes they bite.이것은 아주 작은 동물입니다. 땅 속 굴에서 삽니다. 이것들은 곤충입니다.☞ Answer  : ant (개미)

Q 52. This is a flying insect It lives in a hive. They make honey.이것은 날아다니는 곤충입니다. 벌집에서 삽니다. 이것들은 꿀을 만듭니다.☞ Answer  : bee ()

Q 53. This is an insect. It has two pairs of wings that are often brightly colored. They develop from caterpillars.



이것은 곤충입니다. 흔히 밝은 색의 두 쌍의 날개를 가지고 있습니다. 유충에서 생깁니다.☞ Answer: butterfly (나비)

Q 54. This is a large animal It has one or two humps on its back. It has a long neck and long legs. They live in the desert. They can carry people or heavy things on their backs.이것은 큰 동물입니다. 등에 한 개나 두개의 혹을 가지고 있습니다. 긴 목과 긴 다리를 가지고 있습니다. 사막에서 삽니다. 등에 사람이나 무거운 짐을 지고 운반합니다.☞ Answer  : camel (낙타)

Q 55. This is an animal. It has a hard shell and lives in water. They have four pairs of legs and two claws. 이것은 동물입니다. 단단한 껍질을 가지고 있으며 물속에서 삽니다. 네 쌍의 다리와 두 개의 집게발을 가지고 있습니다.☞ Answer  : crab ()

Q 56. This is a big bird It has long wings and a curved beak. They build their nests in high places.이것은 큰 새입니다. 긴 날개와 굽은 부리를 가지고 있습니다. 높은 곳에 둥우리를 짓습니다.☞ Answer  : eagle (독수리)

Q 57. This is a very big mammal. It has a large head, big ears, and a long nose. Its nose is called a trunk.

They are the largest animals on land. Most of them live in Africa and Asia.이것은 큰 포유동물입니다. 큰 머리와 귀, 긴 코를 가지고 있습니다. 이것의 코를 코끼리 코라고 부릅니다. 육지에서 가장 큰 동물입니다. 대부분은 아프리카와 아시아에서 살고 있습니다.☞ Answer  : elephant (코끼리)

Q 58. This is an animal that lives in water. This has a bone down its back. It has fins that help it swim. It also has gills that help it breathe in water.이것은 물속에 사는 동물입니다. 등줄기를 따라서 뼈가 있습니다. 수영을 잘 하게 도와주는 지느러미가 있습니다. 물속에서 호흡을 잘 하게 도와주는 아가미가 있습니다.☞ Answer: fish(물고기)

Q 59. This is an animal. It smooth skin that is usually green or brown with spots. They have eyes that stick out.

They have long back legs with strong muscles for jumping. They need a wet place and often live in water.이것은 동물입니다. 이것은 대체로 녹색이거나 점박이 갈색의 매끄러운 피부를 가지고 있습니다. 튀어나온 눈이 있습니다. 점프하는 데 필요한 강한 근육의 긴 뒷다리를 가지고 있습니다. 축축한 곳이 필요하며 흔히 물속에서 삽니다.☞ Answer  : frog (개구리)

Q 60. This is a very tall animal. It has long, thin legs and a very long neck. They are the tallest living animals. They come from Africa.이것은 아주 키 큰 동물입니다. 길고 가느다란 다리와 아주 긴 목을 가지고 있습니다. 살아있는 가장 키 큰 동물입니다. 아프리카에서 왔습니다.☞ Answer  : giraffe (기린)

Q 61. This is a large bird. It has a long neck and lives near water. It is a good swimmer. They fly south in the fall and spend the winter in a warmer place.이것은 큰 새입니다. 긴 목이 있으며 물 가까이에서 삽니다. 수영을 잘 합니다. 가을에 남쪽을 날아가 따뜻한 곳에서 겨울을 지냅니다.☞ Answer  : goose (거위)

Q 62. This is a large insect. It has strong back legs for jumping. Some of them make sounds by rubbing their legs or wings together.이것은 큰 곤충입니다. 점프하는데 필요한 강한 뒷다리를 가지고 있습니다. 어떤 것들은 다리와 날개를 비벼서 소리를 냅니다.☞ Answer  : grasshopper (메뚜기)

Q 63. This is an animal. It has a large body and four thin legs. It has a long hair on its neck that's called a mane. It has a long tail with hair.이것은 동물입니다. 큰 몸집과 네 개의 다리를 가지고 있습니다. 등에 긴 털이 있으며 갈기라고 부릅니다. 털이 있는 긴 꼬리를 가지고 있습니다.☞ Answer  : horse ()

Q 64. This is a large animal. It has two very strong back legs for hopping. The female of it has a kind of furry pocket, called a pouch. The pocket is on top of her stomach to hold and carry her young.이것은 큰 동물입니다.깡충깡충 뛰는 데 필요한 두 개의 강한 뒷다리를 가지고 있습니다. 암컷은 육아낭으로 부르는 일종의 털 있는 주머니가 있습니다. 이 주머니는 배 위쪽에 있으며 새끼를 넣어서 운반하는데 쓰입니다.☞ Answer  : kangaroo (캥거루)

Q 65. This is a large animal that is in the cat family. The their fur is a yellow-brown color. A male has a large circle of fur around its neck. The female hunts for most of the food.이것은 고양이 과에 속하는 큰 동물입니다. 털은 황갈색입니다. 수컷은 목 주위에 크고 둥근 털이 있습니다. 대부분의 먹이를 암컷이 사냥합니다.☞ Answer  : lion (사자)

Q 66. This is a furry animal with long arms and legs. It usually has a long tail. Most of them live in trees, but some live on the ground. They can hold things with their hands and feet. Sometimes they hang from trees by their tails.이것은 긴 팔과 다리를 가진 털이 많은 동물입니다. 대체로 긴 꼬리를 가지고 있습니다. 대부분은 나무에서 살지만, 어떤 것은 땅에서 삽니다. 손과 발로 물건을 잡을 수 있습니다. 때로는 꼬리로 나무에 매달리기도 합니다.☞ Answer  : monkey (원숭이)

Q 67. This is a bird that lives in very cold places. They are black and white. They don't fly, but they are very fast swimmers.이것은 아주 추운 지역에 사는 새입니다. 색깔이 검고 흽니다. 날지는 못하지만 아주 빨리 수영을 합니다.☞ Answer  : penguin (펭귄)

  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   18


The database is protected by copyright ©essaydocs.org 2016
send message

    Main page